Над сто млади таланти вече се записаха в уъркшопа на

...
Над сто млади таланти вече се записаха в уъркшопа на
Коментари Харесай

Пътища за успех в модата представя изложението „ТексТейлър експо 2019“

Над 100 млади гении към този момент се записаха в уъркшопа на дизайнера със международно самопризнание Иван Донев в границите на „ ТексТейлър експо 2019 “. Голям е ползата и към презентацията на Паулина Цветанова, наложила лична марка дрехи в Берлин. Двете събития са част от съпътстващата стратегия, която ще показа ефикасни способи за реализиране на триумф в модата, по време на ревюто за текстилна техника и артикули от 7 до 9 ноември в Международен панаир Пловдив.

Паулина Цветанова ще опише по какъв начин е разкрила личен магазин за модерно изкуство, дизайн и винтидж мода, а по-късно и изложба в столицата на Германия. Ще опише по какъв начин е основала своята марка и кои са най-важните правила за реализиране на триумф в презентацията си „ Изследване и колекциониране на случайности. Устойчивост в модата " на 8 ноември.

Стилистът Иван Донев, който работи в Италия и към този момент има международна популярност в стилните среди, ще даде старт на състезанието за млади дизайнери. По време на уъркшопа ще има лекции и демонстрации, свързани с разнообразни стадии от основаването на сбирки – от избора на тъкани през 3D моделиране до изработването на облеклата и тайните на висшата конфекция. Теоретичната част е на 7 ноември, а практическата – на идващия ден.

Модните трендове ще бъдат показани по време на дефилетата на 8 ноември и в презентацията „ Fashion Trends AW 2020/21 “ на основен помощник доктор Кристина Савова от Нов български университет на 9 ноември.

В програмата на „ ТексТейлър експо 2019 “ са включени и събития с бизнес устременост. На семинара „ Организация на производството и оптимизация на разноските за личен състав в шивашката индустрия “ ще бъдат разисквани положението на стопанската система и на пазара, както и методите за реализиране на високи резултати от предприятията.

Лектор е Славей Щерев, експерт по организация на шивашкото произвеждане.

Проектът „ Текстра “ ще бъде показан на 9 ноември. Неговата цел е да насърчи прехвърлянето на научни проучвания и нововъведения в текстилния бранш, както и да увеличи успеваемостта на дребните и междинните предприятия от сектора. В същия ден е и презентацията „ Бранд позиционирането - задача задължителна” на основен помощник доктор Стефания Темелкова от Нов български университет, която ще се спре на похватите за налагане на лична марка.

Млади бизнесмени и дизайнери ще презентират свои компании и планове в стартъп зоната. Така имат опция да намерят сътрудници, а одобрени компании – да открият експерти с нов взор към модата.

Изложението демонстрира технологии, машини, материали и аксесоари за текстилната и стилната промишленост, новаторски сбирки и подготвени дрехи. Предстоящото второ издание на „ ТексТейлър експо “ ще бъде по-разнообразно, тъй като ще участват нови сегменти, като услуги за шивашката индустрия и логистика.

Представят се компании от седем страни, а задграничното присъединяване е разширено с наличието на производители от Китай. Очаква се най-голямото ревю за текстил и мода в България да посрещне над 3000 гости експерти от страната и Европа.

На фотографията: Атрактивни фешън дефилета още веднъж ще показват настоящите трендове на „ ТексТейлър експо 2019 “ в Международен панаир Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР