Над седем от десет българи от градското население възнамеряват да

...
Над седем от десет българи от градското население възнамеряват да
Коментари Харесай

40 на сто от българите са заделили бюджет от 200 лева за покупки по време на Black Friday

 Над седем от 10 българи от градското население имат намерение да закупят най-малко един продукт през Black Friday, демонстрира изследване на румънската компания Kantar, извършено по поръчка на един от най- огромните магазини за електронна търговия у нас.

Сред най-желаните артикули са дребни електроуреди, облекла и обувки, мобилни телефони.

Според изследването над 70,3% от българите, живеещи в градските региони на възраст сред 18 и 55 години, имат намерение да закупят най-малко един артикул на Black Friday. Желанието за нови придобивки по този мотив е още по-силно измежду българите на възраст 24-35 години (81%), популацията, живеещо в София (81%), и Югозападния район (81%).

По отношение на бюджета, който имат намерение да изразходват, 41,5% от евентуалните купувачи възнамеряват да похарчат до 200 лева, 33% имат намерение да отделят бюджет сред 200 и 500 лева, а 20,7% са възнамерявали бюджет над 500 лева за закупуване на мечтаните артикули по време на Black Friday.

Проучването демонстрира и предпочитане на онлайн магазините за Black Friday: 73,9% от евентуалните купувачи имат намерение да пазарят от електронни магазини.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР