Над половината от регистрираните фирми в България работят, тъй като

...
Над половината от регистрираните фирми в България работят, тъй като
Коментари Харесай

Увеличават се работещите фирми в България, твърди в. 24 часа

Над половината от записаните компании в България работят, защото са подали декларациите си за облагане с корпоративни налози. Става въпрос за 370 000 компании от общо 700 000, демонстрира статистиката на Национален осигурителен институт, представена от в. " 24 часа ".
На база тези данни, вестникът прави умозаключение, че въпросните компании имат " позитивен финансов резултат ". И напомня, че " допреди три години всяка пета компания не работеше, а съществуваше единствено по документи ".
" Печалба за облагане има тогава, когато приходите за данъчната година са повече от разноските. Ако е противоположното, компанията ще бъде на загуба. Това на собствен ред значи, че посоченият брой компании, преди да обмислен финансовия си резултат, са платили заплати и осигуровки на своите служащи и чиновници И защото съгласно статистиката близо 90% от компаниите са междинни и дребни, това значи, че изискванията за тяхното битие и развиване се усъвършенстват ", обобщава медията.
Други позитивни трендове от тези данни, които вади вестникът, са понижаване на сивия бранш и надлежно увеличение на разноските за обучение, опазване на здравето, защита и други предпочитани за страната действия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР