Над половината от апартаментите и студиата в SPA хотел С

...
Над половината от апартаментите и студиата в SPA хотел С
Коментари Харесай

НАП разпродава луксозен SPA комплекс

Над половината от жилищата и студиата в SPA хотел " С comfort " в Хисаря са пуснати на секрети търгове от Националната организация по приходите. Причината за продажбата на парцелите, които досега действат като наемни на цени сред 90 и 170 лв. за нощувка, са неизплатените задължения към държавната хазна от страна на притежателя на постройката - пловдивската империя " Сиенит ".

Хотелът се ръководи от " Форего Пропърти Мениджмънт " ЕООД посредством контракт за менажиране против възнаграждение, подписан със притежателя - " Сиенит инвест " ООД, прецизира Trafficnews. Капитал на сдружението е в размер на 400 хиляди лв. и е разпределен в ръцете на Пламен Панчев, Валентин Кънчев и " Сиенит Холдинг " АД. През 2017 поради голям брой запори от банки, контрагенти по изпълнителни каузи и данъчни неуредици, " Сиенит инвест " ООД е преобразувана на акционерно сдружение със същото име, но част от парцелите остават запорирани в сдружението с лимитирана отговорност.

Уелнес комплексът е следващата жертва във финансовите военни одисеи на строителния и капиталов мощен конгломерат, различим като учредител на " Тракия икономическа зона ". Огромните задължения на холдинга към Национална агенция за приходите датират от 2013 година, а последователно се натрупват и отговорности към разнообразни снабдители и партньорски компании. Според данни на Агенцията по вписванията единствено три от компаниите от кръга дължат на хазната към 11,5 милиона лв. - Сиенит инвест /354 560 лв/, Сиенит - машинизация и автотранспорт /5 027 685 лв/ и Сиенит АД /6 142 003 лв/.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР