Над половината американци не одобряват действията на президента Доналд Тръмп

...
Над половината американци не одобряват действията на президента Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Вече никой не обича Тръмп

Над половината американци не утвърждават дейностите на президента Доналд Тръмп в връзките с Москва, демонстрира допитване на Reuters, осъществено след провокиралите дискусия среща и обща конференция на Тръмп и съветския президент Владимир Путин.

При все това, представянето му на срещата в Хелзинки, на която Тръмп отхвърли да осъди съветския водач за интервенция в американските избори през 2016 година и изрази подозрение в заключенията на американските разследващи служби, наподобява не се е отразило на цялостното утвърждение за него.

Четиридесет и два % от запитаните споделят, че утвърждават работата му на поста, при междинна дневна стойност сред 40 до 44 на 100 до момента през юли.

Според допитването 55% от анкетиранте не утвърждават, а 37 % утвърждават дейностите му в връзките с Русия.

При републиканците делът на хората, които утвърждават метода на президента към Русия, е 71 %, а при демократите - 14 на 100.

Тръмп към момента се употребява с необятна поддръжка измежду гласоподавателите републиканци, макар рецензиите от страна на партийните водачи за изявленията и дейностите му на конференцията с Путин.

Тръмп изненада и личните си поддръжници, когато похвали съветския водач за "силното и мощно " отказване на такава интервенция.



Мнозинството регистрирани гласоподаватели (59%) са съгласни с изводите на американските разследващи служби, че Русия се е пробвала да повлияе на американските избори, само че единствено 32 % от републиканците считат това за правилно, при 84 на 100 измежду демократите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР