Над половин килограм канабис, около 34,32 грама кокаин, около 5,41

...
Над половин килограм канабис, около 34,32 грама кокаин, около 5,41
Коментари Харесай

Много арестувани при спецакция „Антидрога“ в четири града на България

Над половин кг канабис, към 34,32 грама кокаин, към 5,41 грама хероин, към 1,03 грама метаамфетамин и четири електронни везни са конфискувани от полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград при огромна полицейска акция по линия „ Наркотици “, извършена на територията на общините: Гоце Делчев, Петрич, Сандански и Благоевград.

Задържани са пет лица, прецизира в. "Труд ".

Двама 17-годишни младежи от Гоце Делчев са арестувани след осъществената им инспекция, в региона на ул. “Ален мак “ и градския парк в гр.Гоце Делчев. Намерена и конфискувана към 0,8 грама марихуана у единия и към 0,51 грама марихуана у втория юноша.

След осъществена инспекция в жилище в Петрич и прилежащо към него таванско помещение, от полицейски чиновници на РУ-Петрич, са открити и конфискувани: към 119 грама канабис и две електронни везни. Задържан е 25-годишен петричанин, обитаващ дома.

В хода на полицейската интервенция, от чиновници на група КП при РУ-Сандански, са претърсени жилища на адрес в гр.Сандански, при които са открити и конфискувани: към 34,32 грама кокаин, към 5,41 грама хероин, към 1,03 грама метаамфетамин, към 433,03 грама суха, тревиста маса, реагираща позитивно на канабис, две електронни везни и към 36,65 грама черно-кафява течност, реагираща позитивно на канабис. Със заповед за задържане до 24 часа е арестуван 44-годишен от Сандански.

В региона на ул. “Хр. Чернопеев “ в Благоевград, от полицейски чиновници на 01 РУ-Благоевград, е тестван 38-годишен благоевградчанин, у който е открито бяло, прахообразно вещество, чието количество е в развой на определяне. След изработен полеви тест веществото е реагирало позитивно на кокаин.

За случаите са известени съответните Районни прокуратури. Работата продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР