Над Ню Йорк е заснет черен мистериозен обект с формата

...
Над Ню Йорк е заснет черен мистериозен обект с формата
Коментари Харесай

Над Ню Йорк е заснет черен мистериозен обект с формата на диск

Над Ню Йорк е сниман черен тайнствен обект с формата на диск …Неидентифициран мрачен обект с формата на диск е сниман от свидетел на 7 август 2021 година над Манхатън, Ню Йорк, Съединени американски щати.Видеото (ще го гледате по-долу) е оповестено в портала MUFON. Известният уфолог Скот Уоринг не пропусна опцията да разяснява този феномен.Първоначално уфологът взема решение, че това е елементарен пръстен от пушек, само че откакто се вглежда деликатно, отхвърля тази догадка.Четете още: Те към този момент са ТУК, колкото и да не ви се има вяра! (видео)Тогава Скот допуска, че това може да е мрачен облак, отвеян от вятъра, само че в 47-ата секунда на видеото обектът полита нагоре със светкавична скорост и изчезва зад облаците.
Очевидецът, заинтригуван от невероятната картина, изпраща видеото на уфолози за по-внимателно изследване.Скот Уоринг е сигурен, че това е същински извънземен транспортен съд, с формата на диск и черно покритие. Според уфолога, НЛО следи хората от горната страна.Гледайте видеото.
Над Ню Йорк е сниман черен тайнствен обект с формата на дискДоклад от работната група на MUFON, нито удостоверява, нито отхвърля концепцията, че това наблюдаване може да потвърждава визити на извънземните на Земята.Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР