Над един милион гледаха записа в социалните мрежи. Трябва да

...
Над един милион гледаха записа в социалните мрежи. Трябва да
Коментари Харесай

Елена Йончева изрази надежда гласът от записа да не е на премиера Борисов

Над един милион гледаха записа в обществените мрежи. Трябва да бъде проучен този запис, тъй като в него чуваме по какъв начин един водач на европейска страна желае да унищожи своя политически съперник. Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV евродепутатът Елена Йончева по отношение на последните политически кавги у нас.
По думите ѝ би трябвало сходни неща да бъдат разследвани и да не минават безнаказано. За Йончева е най-притеснително, че в този запис се чува, че няма разделяне на управляващите. Аз още веднъж се надявам, че гласът на индивида от записа не е на Борисов, разясни Елена Йончева.
Корупцията е огромен камшик за България, тъй като удря стопанската система, по тази причина към този момент 13 години сме последни в Европа. Изпускаме шанса да бъдем почтена и развита България. Тези аудиозаписи и фотоси демонстрират цялата низост на политическата класа в България. 
Елена Йончева сподели, че достоверността на записа би трябвало да бъде потвърдена или опровергана от българската прокуратура. Надявам се, че българската прокуратура ще направи професионален разбор. Йончева изрази подготвеност по всевъзможен начин като евродепутат да подкрепи истината да излезе нескрито. 
Йончева акцентира, че е унизително да бъде сниман латентен човек, а съгласно нея фотосите с банкнотите хвърлят леке върху имиджа на страната ни.
Моите връзки към госпожа Корнелия Нинова са като към водач на политическа партия, акцентира Йончева. Тя уточни, че няма проблем с Нинова, само че явно водачът на левицата има проблем със своите структури. Според Йончева левицата би трябвало да бъде управлявана от този водач, който успее да сплоти левицата. Йончева сподели, че ще поддържа водач, който спре вътрешните боричкания в тази партия. По думите ѝ борбата с корупцията в България би трябвало да се води от най-голямата опозиционна партия.
Темата продължава и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР