Над един милион души посрещнаха новата година в пристанището на

...
Над един милион души посрещнаха новата година в пристанището на
Коментари Харесай

На някои места по света Новата година вече настъпи

Над един милион души посрещнаха новата година в пристанището на и покрайнината, откъдето станаха очевидци на обичайна зрелищна заря над знаковите забележителности на най-големия австралийски град.
4000 души в огнен капан на плаж в Австралия (СНИМКИ И ВИДЕО) Курортен град е на пътя на пламъците
Тя се състоя макар апелите да бъде анулирана на фона на гъстия смог, обвил най-многолюдния австралийски град поради опустошителните горски пожари, които бушуват в региона.

Снимка: EPA

В новото десетилетие влязоха и жителите на Нова Зеландия с обичайно светлинно шоу в най-големият град на страната Оукланд.

Малки елементи от Русия посрещат новото десетилетие дружно със жителите и гостите на Сидни. Заради многото часови пояси жителите на Русия ще имат мотив да гръмнат шампанското цели 10 пъти. А в столицата Москва употребяват неестествен сняг за тържествата довечера поради извънредно високите температури.

Снимка: EPA

Новата година настъпи и в дребни тихоокеански страни. Кирибати - страна, разпростираща се върху 3200 коралови атола - бе измежду първите, влезнали в 2020 година. Тя е на предна линия в битката против климатичните промени, застрашена от суша и повишението на морското ниво.

В Самоа посрещнаха Нова година в по-мрачно въодушевление от нормалното, макар че в среднощ небето над столицата Апия бе огряно от фойерверки.
Епидемия от морбили в края на тази година лиши живота на 81 индивида, най-вече дребни деца, в островната страна.

Снимка: EPA

А час след България шампанското ще отворят във Франция и още 45 страни. Париж ще посрещне новата година при засилени ограничения за сигурност и продължаваща стачка. 100 000 служители на реда охраняват празника в страната.
" Биг Бен " ще означи настъпването на Нова година Лондонската кула беше обгърната със строително скеле поради реституция
Следва Великобриатния. За пръв път от две години ремонтираният Биг Бен ще отброи последните секунди от 2019-а. Обединеното кралство влиза в 2020-а месец преди да излезе от евросемейството.

Снимка: EPA

Сред последните, който ще посрещнат 2020 година, са Бразилия и Съединени американски щати.
Над един милион души ще посрещнат 2020 година на " Таймс скуеър " Освен това над празнуващите ще се изсипят над 1,5 тона разноцветни конфети
На емблематичния Таймс Скуеър се чакат близо милион и половина души. Те ще могат да уловят шанса си за новата година, който ще падне с цветни фойерверки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР