Над един милиард души в света използват приложението за споделяне

...
Над един милиард души в света използват приложението за споделяне
Коментари Харесай

Не правете тези 5 неща в Instagram

Над един милиард души в света употребяват приложението за шерване на фотоси Instagram. Ако сте измежду тези хора и желаете да се по-популярни в мрежата, от MakeUseOf поучават да избягвате да вършиме следните неща:

1. Не изневерявайте на стила си.

Ако употребявате Instagram, с цел да споделяте фотоси с другари, публикувайте каквото ви харесва. Но в случай че публикувате с единствената цел светът да ви забележи, ще имате потребност от обща тематика или жанр, тъй че хората да знаят какво да чакат.

2. Не пропускайте текстовете към фотосите.

Публикациите с надписи притеглят по-голяма ангажираност от тези, които нямат такива. Трябва единствено да добавите малко текст – може да зададете въпрос, да споделите история или да включите покана за деяние. Но каквото и да вършиме, не оставяйте фотосите си без надпис.

3. Не игнорирайте хаштаговете.

Разбира се, че би трябвало да употребявате хаштагове. Използвайте обаче единствено подобаващи такива, с цел да не извършите неприятно усещане. Те би трябвало да са такива които вашата публика би „ държала под око “. За това какъв брой би трябвало да са на брой няма съответни правила.

4. Не бъдете непоследователни.

Твърде доста консуматори на Instagram засипват своите почитатели с един звук постове едновременно, а по-късно не се демонстрират седмици. Тази тактика може да е по-удобна за вас, само че извънредно доста нервира вашите почитатели. Качвайте една или две изявления дневно, тъй че вашите почитатели да имат шанса да се срещнат с вас и вашия жанр. Най-удобният метод да извършите това е като планирате авансово своите изявления в Instagram. Може да извършите това с Buffer.

5. Не следвайте хора, от които не сте заинтригувани.

Много неправилно разбиране е, че най-хубавия метод да станете известни в Instagram е като следвате доста хора, тъй като се надявате и те да ви последват. Тази тактика работи до известна степен, само че лишава доста време и е изцяло неразумна. Търсете изобретателни, фантастични профили и следвайте единствено тези, които харесвате. Игнорирайте тези, от които нямате потребност. Фокусирайте се върху това да създадете профил, който си заслужава да се следва и го свържете с другите си обществени профили или уеб страница.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР