Над двадесет европейски сайта за търсене на работа онлайн са

...
Над двадесет европейски сайта за търсене на работа онлайн са
Коментари Харесай

Европейски сайтове за онлайн търсене на работа са подготвили жалба до ЕК срещу Google


Над двадесет европейски уеб страницата за търсене на работа онлайн са подготвили до Европейската комисия тъжба против компанията Гугъл, обвинявайки я в корист на пазарно състояние в интерес на нейният отдел за онлайн търсене на работа, оповестява организация Ройтерс, базирайки се на писмо на уеб страниците, квалифицирано за погашение само че Европейска комисия.

В писмото до еврокомисаря по въпросите на конкуренцията Маргрете Вестагер 23 европейски уеб страницата настояват, че са изгубили дял на пазара откогато Гугъл е пуснал в Европа услугата си за търсене на работа Гугъл for Jobs. „ Пускайки своята онлайн услуга за асортимент на личен състав в Германия през месец май 2019 година, както и в други страни от Европейски Съюз (Испания, Франция и Великобритания), Гугъл for Jobs.веднага стана явен водач на пазара “, се споделя в писмото.

Компаниите настояват, че Гугъл работи като освен това от работа за онлайн асортимент на личен състав. „ Гугъл също по този начин предлага директно услугите си за асортимент и по този метод извършва типичните функционалности за даване на работа. При това Гугъл се пробва да заобиколи и подмени другите портали. Фактически зад тила ни отделите за продажба на Гугъл към този момент интензивно и директно се обръщат към нашите клиенти и работят с набиращите личен състав като с основни клиенти “, означават фирмите. Те считат, че Европейска комисия би трябвало да разиска въпросът за приемане на краткотрайни ограничения, предписващи на Гугъл преустановяване на антиконкурентната активност, до момента в който надзорният орган проверява този въпрос.

На молбата на организацията да разясняват писмото от Гугъл са споделили, че са създали промени, с цел да имат противоположна връзка от Европа.

През месец март EК наложи санкция на Гугъл от 1,49 милиарда евро за нарушение на антимонополните правила на Европейски Съюз, в частност за корист с преобладаващо състояние на пазара на реклама при търсачките. Това е третата санкция от Европейска комисия.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР