Над дузина депутати от торите се присъединиха към призивите към

...
Над дузина депутати от торите се присъединиха към призивите към
Коментари Харесай

Над дузина депутати от торите се присъединиха към настояването Джереми Хънт да премахне „данъка върху училищната униформа“

Над дузина депутати от торите се причислиха към апелите към Джеръми Хънт да анулира „ налога върху учебната униформа “ и да поддържа фамилиите с финансови усложнения.

В писмо до канцлера през днешния ден 35 депутати, в това число 13 консерватори, го приканват да отстрани Данък добавена стойност върху учебните униформи в бюджета. Докато облеклата за дребни деца не се таксуват с налог, цялостната общоприета ставка от 20% Данък добавена стойност се начислява върху облеклата и обувките за деца на 14 и повече години.

Активистите от дълго време настояват, че данъкът незаслужено визира фамилиите в затруднено състояние, в това число тези с деца, които са по-високи от междинния. Според Асоциацията за учебно облекло междинната цена на наложителната униформа в междинното учебно заведение е била към £96 в Англия предходната година. Въпреки че това е малко по-малко по отношение на миналата година, писмото до господин Хънт го приканва да продължи по-нататък в бюджета.

В писмото се споделя: „ Ние откровено имаме вяра, че премахването на Данък добавена стойност върху учебните униф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР