Над Черноморието ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност,

...
Над Черноморието ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност,
Коментари Харесай

Жегата Продължава, Но Вижте Къде Ще Бият Опасни Градушки!

Над Черноморието ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър.

Максимални температури на въздуха: 27-29 градуса. Температурата на морската вода е 23-25 градуса, единствено на север от нос Калиакра е към 21 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините към и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 23 гладуса, на 2000 метра - към 16 градуса.

През идващите два дни температурите ще останат по-високи от нормалните за интервала.

В понеделник преобладаващите оптимални ще бъдат сред 30 и 35 градуса; във вторник напълно едва ще се намалят. Ще доминира слънчево време, само че с развиване на купеста и купесто-дъждовна облачност в следобедните часове.

На места ще има и краткотрайни превалявания, съпроводени и с гръмотевици. Малко по-интензивни ще бъдат явленията тук-там в Западна и Северна България. В югоизточната част от страната вероятността за превалявания е дребна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР