Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до

...
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до
Коментари Харесай

Предимно слънчево ще е днес

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан юг-югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 18°-23°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала, след обяд ще се усили. 

Облачността от запад ще се усили, само че единствено на обособени места в западните региони на страната ще превали слаб дъжд. Вятърът от юг-югозапад ще се усили до сдържан, тук-там в източните региони и краткотрайно мощен. Ще е топло с оптимални температури в Източна България до 27° - 28°, а в останалата част от страната - сред 20° и 25°, написа Moreto.net.

Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще е доста под междинното за май.

Над планините облачността ще се усили, повече над западните региони и Рило-Родопската област, където на обособени места ще превали. Ще духа сдържан до мощен юг-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра – към 7°.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР