Над Черноморието ще бъде облачно, много ветровито и на места,

...
Над Черноморието ще бъде облачно, много ветровито и на места,
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето в събота

Над Черноморието ще бъде облачно, доста прохладно и тук-там, основно по южното крайбрежие, ще превалява сняг. Максималните температури ще са сред минус 1 и 2°. Температурата на морската вода е 7 - 8°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала, написа moreto.net.

През първата половина от деня в страната ще бъде облачно, прохладно и с превалявания от сняг. След обяд от север преваляванията ще стопират и облачността ще се раздира и понижава, най-късно над Рило-Родопската област. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър и на доста места в планинските региони ще има условия за виелици и формиране на навявания. Температурите доста ще се намалят и минималните ще са сред минус 9° и минус 4°. Максималните температури ще са най-вече сред минус 4° и 1°, само че поради вятъра чувството ще е за по-студено време.

Атмосферното налягане ще се увеличи и ще е доста по-високо от междинното за месеца.

В планините ще бъде неуместно за туризъм. Ще бъде най-вече облачно, прохладно и с превалявания от сняг. Привечер преваляванията ще стопират. Мразовито време. Ще духа мощен до плевел североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 8°, на 2000 метра - към минус 14°.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР