Над Балтийско море руски изтребител Су-27 се е приближил до

...
Над Балтийско море руски изтребител Су-27 се е приближил до
Коментари Харесай

Руски и шведски самолет едва не се сблъскаха

Над Балтийско море съветски изтребител Су-27 се е доближил до шведски аероплан от радиотехническото разузнаване на по-малко от 20 метра, оповестяват на уеб страницата си въоръжените сили на Кралство Швеция, предава ТАСС, представено от " Фокус ".
В известието се споделя: „ По време на полета в интернационалното пространство над Балтийско море при започване на седмицата зад шведския предупредителен аероплан се движеше съветски Су 27. Руският аероплан прелетя на по-малко от 20 метра разстояние ". За случая от въоръжените сили са съобщили на държавното управление в Стокхолм, се прецизира в документа.
" Това не е задоволително държание. Министерството на защитата прави оценка тези дейности като излизащи отвън рамките на нормите “, е коментирал в изявление за шведското радио Петер Хултквист, министър на защитата на Швеция.
По-рано съветските управляващи нееднократно са разгласявали, че всички полети на съветските военни самолети и придвижването на корабите се правят при строго съблюдаване на интернационалните правни правила.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР