Над 98% от всички анкетирани биха се възползвали от полети

...
Над 98% от всички анкетирани биха се възползвали от полети
Коментари Харесай

Над 98% от анкетирани искат полети Русе-София с цена 50 лева

Над 98% от всички интервюирани биха се възползвали от полети до София и назад, в случай че цената на билета е до 50 лв.. Това сочи изследване, което общината в Русе провежда като ангажимент към авиационния оператор " Гъливеър " за да помогне с противоположната връзка от жителите и бизнеса.

Попълнени бяха 2980 анкети от бизнеса и 3937 анкети от жители.

Най-голям дял от интервюираните имат русенци (60%), само че интерес са показали и поданици на София, Пловдив, Мартен, Тутракан, Силистра, Свищов, Разград, Щръклево, Бяла, Ветово и Две могили.

Други дестинации, до които запитаните биха желали да се поддържа вътрешен полет, са Бургас и Пловдив (над 35%).

Гражданите показват своето предпочитание да пътуват във всички дни от седмицата, като най-предпочитани са петък, събота и неделя.

Часовият диапазон, който е най-удобен за хвърчене, е от 6 до 12 ч., като над 40% са го отбелязали в отговорите си.

На въпроса от какъв брой полета месечно биха се възползвали интервюираните, над 60% дават отговор сред 1 и 2, като бизнесът дефинира максимален % от 1-2 чиновници, които биха командировали.

Граждани и бизнес са единомислещи, че 50 лева е най-приемливата цена за полета.

Администрацията в Русе получи отговор на изпратеното писмо до Главна дирекция " Гражданска въздухоплавателна администрация ", че ще бъде образуван екип, който да реализира нормативно изискващите се процедури.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР