Над 9 месеца минаха от последния епизод на първия риалити

...
Над 9 месеца минаха от последния епизод на първия риалити
Коментари Харесай

Фитнес, мода, нови гаджета: Какво се случва с любимците ни от ''София - Ден и нощ

Над 9 месеца минаха от последния епизод на първия риалити сериал у нас, " София - денонощно ". В 574 епизода станахме очевидци на фантазиите, копнежите, неуспехите и върховете в живота на младежи в огромния град.

Какво се случва с някои от най-популярните лица от сериала през днешния ден? Разгледахме профилите им в Instagram, с цел да разберем.

Виж още: Галин, любимци от ''София - Ден и нощ " и куп звезди в новия уеб сериал VIRAL

Димитър Илков

Екранният Дани продължава интензивно да се занимава с актьорска активност, като можем да го гледаме в ефектна реклама на мобилен телефон, където е в ролята на зомби. Направил е ужасно тяло, както се вижда и нагоре.

Виж още: След финала на ''София - Ден и нощ'': Как реагираха звездите и почитателите?

Калина Кузманова

Русокосата чародейка към този момент с изключение на фешън и начин на живот инфлуенсър е и фитнес подобен. Рекламира международен бранд за спортни добавки и демонстрира страхотни резултати от фитнеса.

Виж още: Топ 5 на най-ГОРЕЩИТЕ мъже от ''София - Ден и нощ''

Адриан Зурков

Зурков е все такава планина от мускули, като се занимава професионално и като онлайн треньор, предлагащ и хранителни проекти. Жената до него към момента е Таня Дешева.

Виж още: Пробив! Звезда от ''София - Ден и нощ'' в холивудска продукция!

Калина Иванова

Калина е в една от основните функции на уеб сериала VIRAL. Все по този начин чаровна е и все по този начин заобиколена от най-любимите си хора.

Виж още: Звезда от ''София - Ден и Нощ'' стана Мис Силикон

Кристиан Кирилов

Кристиан дебютира и на музикалната сцена, ожени се, направи фешън линия за спортно облекло. Той е и една от звездите в уеб сериала VIRAL.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР