Над 800 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по

...
Над 800 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по
Коментари Харесай

Избират Мис Варна 2019 сред 24 красавици

 Над 800 посетители ще станат очевидци на дълго чакания театър във връзка четиринадесетото издание на влиятелния конкурс за хубост Мис Варна.

Церемонията ще се състои на 22 август на Пристанище Варна, пред клуб Senso от 21.00 часа, където ще бъде определена новата Мис Варна 2019, измежду двадесет и четири варненски хубавици. Победителката ще показа морската ни столица на националния конкурс Мис България.

В ролята на водещи ще влязат известният артист Симеон Лютаков и носителката на купата Мис България 2016 – Габриела Кирова,а специфични посетители на събитието ще бъдат поп-звездата Мария Илиева и балет Арт Денс.

Повече от три месеца специалисти работят по плановете за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на състезанието се създават особено за участничките в него.

И тази година присъстващите ще станат очевидци на една ексцентрична хореография и гръмък стайлинг на миските, а истинските превъплъщения на професионалните танцьори и двадесет и четирите претендентки за купата МИС ВАРНА 2019 ще пренесат многочислената аудитория в един свят, зависим само и единствено на Нейно Величество - Красотата!

Освен купата МИС ВАРНА 2019 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2019. Гласуването за нея започва на 15.08 на уеб страницата -  www.missvarna.com и ще завърши след третия финален тур.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР