Над 80 секции от 24 и 25 РИК пристигнаха в

...
Над 80 секции от 24 и 25 РИК пристигнаха в
Коментари Харесай

В „Арена Армеец” вече обработват изборните книжа

Над 80 секции от 24 и 25 РИК дойдоха в „ Арена Армеец ” към 22.30 ч. В 25 РИК са обработени 15 протокола, заяви ръководителят Виолета Петрова . Тя увери, че все още няма позволени неточности в протоколите, няма и скупчване на опашки пред спортната зала.
 
Петрова добави още, че приемането на протокол лишава към 20 минути и посочи, че към 1000 секции от двете районно изборни комисии ще би трябвало да преминат през „ Арена Армеец ”.
 
Изборните бумаги от извършените избори за членове на Европейския парламент започнаха да идват в столичната зала минути преди 20.30 ч. довечера и ще продължат да идват през цялата нощ. Първо на място пристигна вотът на пандизчиите и хората, лежащи в лечебни заведения.
 БГНЕС
Първоначално ръководителите на комисиите нямаше да влизат в залата, а всичко щеше да се случва пред входовете на спортната зала, само че по-късно решението бе променено и ръководителите на комисиите бяха позволени вътре, с цел да качат да им бъдат признати документите.-->
 
В 66-та секция в столичното разследване интензивността беше съвсем на 100%, сподели Цветан Георгиев. Той заяви, че изборният ден при тях е минал леко, протоколите са попълнени и предадени бързо. В следствието са дали своят вот и чиновници и арестувани.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР