Над 80 младежи от лятната стажантска програма на VIVACOM взеха

...
Над 80 младежи от лятната стажантска програма на VIVACOM взеха
Коментари Харесай

Над 80 стажанти от VIVACOM взеха участие в доброволческа акция за реставриране на местността „Златните мостове“

Над 80 младежи от лятната стажантска стратегия на VIVACOM взеха присъединяване в доброволческа акция в местността „ Златните мостове “. Едно от обичаните места за отдих в естествен парк Витоша към този момент посреща туристите с реставрирани пейки и беседки, освежени указателни табели, почистени алеи и еко пътеки и новоизграден дървен мост.

Стажантите работиха взаимно със чиновници от естествения парк, с цел да облагородят местността, от която потеглят всички основни туристически еко пътеки.



Отговорността към опазването на околната среда е основна полезност, която VIVACOM се стреми да предизвиква измежду своите чиновници. Компанията беше отличена с наградата „ Най-зелена компания “ в бранш телекомуникации за 2017 година в годишния конкурс на b2b Media.

Важна част в социално-отговорната политика на VIVACOM е и поддръжката на доброволчески начинания. Компанията развива мощна вътрешна стратегия за доброволци VIVACOM Cares, в която вземат участие десетки чиновници от цялата страна. Те отделят от персоналното си време и с подготвеност се включват в благородни дела от друг темперамент. А за стажантите всяка година се провежда специфична доброволческа акция, която е част от приобщаването им към главните полезности на компанията.

Тази година лятната стажантска акция минава под мотото “VIVARACE Победителят си ти! “. В нея се образоват над 90 младежи във всички дирекции на компанията. Всеки от тях има самостоятелен наставник, който да го вкара и подкрепя в действителната работна среда. В продължение на три месеца участниците получават разнообразни професионални образования, получават на практика умения в определената от тях сфера и след края на програмата имат опция за оставане на непрекъсната позиция в компанията.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР