Над 80 младежи от България, Албания, Гърция и Северна Македония

...
Над 80 младежи от България, Албания, Гърция и Северна Македония
Коментари Харесай

Състезание за стартъпи дава шанс на младежи от Балканите да създадат виртуални компании

Над 80 младежи от България, Албания, Гърция и Северна Македония ще имат опцията да основат свои виртуални компании и да завоюват награди от идното Балканско младежко стартъп съревнование в интервала 13-23 юли 2020 година
Младите бизнесмени ще бъдат провокирани да изградят интернационален екип за ръководството и действието на своята виртуална компания, както и да приготвят бизнес проект за нейното развиване. В процеса на работа младежите, на възраст 16-30 години, ще бъдат подкрепяни от интернационалните ментори, а оценяването ще се извърши от одобрени експерти. Състезанието ще даде опция на младите бизнесмени да си партнират със свои съидейници в онлайн среда, както и да получават скъпи препоръки от професионални ментори и сполучливи бизнесмени. Първите три класирани тима ще получат парични награди.
За регистрация за присъединяване в събитието – ТУК
За повече информация: Facebook страница на събитието
Събитието е част от осъществяването на дейностите на Национален туристически клъстер „ Българският справочник “ като водещ сътрудник в план TRANS-EDU-NET - „ Транснационална просветителна мрежа за младежи – нови технологии и предприемаческо мислене в региона на туризма “, финансиран по Програма за транснационално съдействие „ Балкани – Средиземно море “ 2014 – 2020.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР