Над 80 международни медии отразиха официалното представяне на Виктория Георгиевa

...
Над 80 международни медии отразиха официалното представяне на Виктория Георгиевa
Коментари Харесай

Широк международен отзвук за българския представител на Евровизия 2020 VICTORIA

Над 80 интернационалните медии отразиха формалното показване на Виктория Георгиевa – VICTORIA, която ще бъде българският представител на Евровизия 2020.



Новината беше публично оповестена на 25 ноември и провокира интереса на публицисти от Германия, Англия, Холандия, Македония, Испания, Грузия, Сърбия, Швеция, Чехия, Гърция, Австрия, Кипър, Италия, Исландия, Австралия и други. Сред тях има представители на малките екрани, радио станции, новинарски уеб сайтове, начин на живот и музикални издания и профилирани медии с фокус върху състезанието.

Най-голямата украинска телевизия СТБ посвети на младата изпълнителка от България публикация, в която я показа и обърна особено внимание на последния ѝ шлагер с интернационално звучене „ I Wanna Know”. Новината беше отразена и от испанската телевизия Formula TV, както и от известното иберийско издание Los Replicantes.

Изборът на Виктория притегли вниманието на огромните новинарски уеб сайтове Panorama и Ditjes & Datjes в Холандия, НВ в Украйна, Vesti в Сърбия и Brif.mk в Македония.

Редица начин на живот и музикални издания в цяла Европа също писаха за българската представителка на Евровизия. Сред тях са английското издание CelebMix, полското All About Music, гръцкото SigmaLive, македонското Muzika 24, кипърското Music.net.cy и други. Новината беше отразена и от най-големите профилирани уеб сайтове отдадени на Евровизия – Wiwibloggs, ESCXtra, ESCtoday, ESCPlus, Еurovision-Spain и Eurovision.de.

Последният шлагер на VICTORIA “I Wanna Know”

 &feature=youtu.be

Новината за оповестяването на българската изпълнителка получи уместно отразяване и в България от над 130 медии.

Проектът за присъединяване на България в Евровизия 2020 се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group. Българската ария на Евровизия ще бъде показана при започване на месец март 2020 година. Тазгодишното издание на музикалната конкуренция ще се организира на 12, 14 и 16 май и ще се излъчва онлайн по Българска национална телевизия 1. На 28 януари ще се изтегли чоп, на който ще стане ясно в кой от двата полуфинала ще взе участие България.

Видео показване на VICTORIA

 &feature=youtu.be
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР