Над 80 000 канадци са подписали петиция, изискваща принц Хари

...
Над 80 000 канадци са подписали петиция, изискваща принц Хари
Коментари Харесай

Канадците скочиха на принц Хари и Меган, събират подписи

Над 80 000 канадци са подписали петиция, изискваща принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл сами да си платят сметката за защитата, до момента в който се намират в страната.Подписката е пусната от Федерацията на канадските данъкоплатци и Лоръл Колинс, която е народен представител от Виктория - тъкмо там, където сега живеят Меган и Хари, оповестява Daily Mail, представен от " Блиц ". По думите на Колинс данъкоплатците не би трябвало да бъдат принуждавани да заплащат разноските за защитата на херцога и херцогинята на Съсекс.

Хари и Меган се намират на остров Ванкувър, където се готвят да стартират нов живот дружно със сина си Арчи, откакто се отдръпнаха от отговорностите си в английското кралско семейство. Засега не е ясно кой ще покрива разноските за защитата им, откакто напролет те публично ще изоставен монархията.

Бивш министър на вътрешните работи предизвести, че английското общество може да получи „ голяма сметка “, до момента в който в това време се спекулира, че може да бъде реализирана договорка за разделение на разноските сред Англия и Канада.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР