Над 8 часа ще продължи музикаланата фиеста със световни и

...
Над 8 часа ще продължи музикаланата фиеста със световни и
Коментари Харесай

Рита Ора и Редфу ще забавляват публиката на MTV Presents Varna Beach

Над 8 часа ще продължи музикаланата фиеста със международни и български звезди по време на еднодневния фестивал MTV Presents Varna Beach. Началото на купона е в 15 часа на 12-ти август, когато ще бъдат отворени входните порти за празненство зоната на Южния плаж в морската столица.

Последните осъществявания се чакат към 23.30 часа. Все още се продават билети, въпреки и ВИП пропуските да са изчерпани. Ако желаете да се включите в събитието, проведено от телевизионния музикален канал би трябвало да платите 20 евро.

Хедлайнер на фестивала е английската певица от албански генезис Рита Ора. Очаква се на плажа във Варна да прозвучат шлагерите й Anywhere, Body On Mе, For You, Doing It, Shine Ya Light, Hot Right Now, RIP, Your Song и Black Widow.

Певицата и модел ще гостува в България за първи път. На сцената още веднъж ще се появят и познатите към този момент от дебютното издание на фестивала DJ-и от Club MTV REWIRE & VARSKI.

Сред оповестените международни звезди, които ще се включат във фестивала е и известният рапър Редфу, който ще накара всички да танцуват с шлагерите си Party Rock Anthem, Sexy and I Know It и Let’s Get Ridiculous. Да завихрят купона се чака и от британците от Years & Years с шлагерите си King, Shine, Sanctify и If You’re over me.

От българските реализатори на фестивала ще ни показват Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Дара и пловдивската сензация и спечелили от последното издание на Х Фактор- България – 4 Magic.

Очаква се публиката да доближи 20 000 – 25 000 души, а купонът ще бъде излъчен в ефира на MTV през септември.

Източник: travelbulgarianews.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР