Над 70 възпитаници на Армейски спортен клуб по таекуон-до ITF

...
Над 70 възпитаници на Армейски спортен клуб по таекуон-до ITF
Коментари Харесай

Десетки възпитаници на таекуон-до клуб Тракия получиха цветни колани

Над 70 ученици на Армейски състезателен клуб по таекуон-до ITF " Тракия " в Пловдив се явиха на изпита за цветни колани, провел си при цялостна със фенове зала.

Участниците от разнообразни възрастови групи демонстрираха своите познания и умения пред погледа на един от най-великите майстори в таекуон-до - гранд мастър Ким Ун Чоу, който е учредител на този спорт в България, и пред вицепрезидента на родната федерация Костадин Димитров. Това оповестиха от управлението на клуба.

Според треньорите състезателите са посочили воля, физическа подготовка, теоретични знания и техника. В края на продължителния изпит, който се е състоял в залата на стадион " Христо Ботев ", те са получили упътвания и скъпи препоръки от членовете на изпитната комисия.

" През последните години от ден на ден подрастващи идват в залата, с цел да се занимават със спорт. Таекуон-до има роля освен за физическото им развиване, само че и в оформянето на характера им - възпитава неизменност, централизация, непримиримост, екипност и други значими качества ", разяснява Костадин Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР