Над 70 са регистрираните криминални престъпления през месец май в

...
Над 70 са регистрираните криминални престъпления през месец май в
Коментари Харесай

Само за месец: Криминалистите от Видин отчетоха два палежа и един грабеж

Над 70 са записаните престъпни закононарушения през месец май в област Видин, заяви шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Петър Коцин. За същия интервал от предходната година, броят им е бил 120.
"Традиционно най- доста са закононарушенията срещу собствеността – 24. Заявените обири през май са 17, а похищенията по отношение на моторни транспортни средства – две. През месеца е почнало следствие по два палежа и един обир. Установени са 60 лица – причинители на 56 престъпни закононарушения (в това число и на закононарушения от предходен период). Петима души са били арестувани за владеене на опиати през месеца, а за наркопрестъпления са формирани четири досъдебни производства и два заявителски материала. При извършените профилираните интервенции и инспекции по линия „ Акцизи “ в област Видин полицейските чиновници, единствено за месец, са иззели 119 760 къса цигари и 7.937 кг тютюн без бандерол ".
Изборите за членове на Европейския парламент са минали в спокойна конюнктура, без нарушавания на публичния ред, оповестиха още от полицията. Не са формирани досъдебни производства за закононарушения срещу политическите права. Спокойно и без нарушавания са минали и празниците на зрелостниците, прецизираха от видинската полиция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР