Над 70 представители на бизнесът, лекари и адвокати от Мездра

...
Над 70 представители на бизнесът, лекари и адвокати от Мездра
Коментари Харесай

Мирослав Захариев: Предприемчивите мездренчани са в основата на развитието на общината /снимки/

Над 70 представители на бизнесът, лекари и юристи от Мездра се включиха в срещата, проведена от претендента за кмет на ГЕРБ, подсилен от Вътрешна македонска революционна организация, Мирослав Захариев и претендентите за общински съветници на партията. Специално за събитието в Мездра пристигнаха и регионалният координатор на ГЕРБ за Враца и министър на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, Малина Николова – регионален шеф на Враца, както и Красен Кръстев – депутат от Политическа партия ГЕРБ.
„ Представителите на бизнеса, лекарите и юристите сте в основата на развиването на община Мездра. За да притеглим младите, с цел да остават да живеят и работят тук, би трябвало да им създадем положителни условия за това. За задачата е нужно да изградим още по-тясна и пълноценна връзка сред образованието и бизнеса. Ще работя за това”, съобщи Мирослав Захариев.
Стимулиране на капиталовите планове, основаване на условия за запазването на съществуващия дребен и междинен бизнес, създаване на капиталови планове за развиването на нов бизнес – това бяха част от уговорките, които поеха претендентите за общински съветници за Мездра на Политическа партия ГЕРБ.
„ Хората от бизнеса, лекарите и юристите са най-активните хора, вие сте моторът на обществото. Вие би трябвало да поискате смяната, с цел да тръгне община Мездра напред. Аз имам вяра, че Мирослав Захариев с дългогодишния си бизнес опит, с предприемаческия си дух, с умеенето да основава и ръководи екипи, е точният човек за Мездра. С негова помощ в Мездра ще реализираме това, което успяхме да създадем във Враца дружно с Калин Каменов”, обърна се към присъстващите министър Петя Аврамова.
Специален посетител на събитието беше и артистът Георги Низамов, който се погрижи за положителното въодушевление на всички присъстващи с неповторимо стенд ъп комеди шоу и няколко музикални осъществявания.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР