Над 70% от хората не са излезли да гласуват. Можеше

...
Над 70% от хората не са излезли да гласуват. Можеше
Коментари Харесай

Борисов очаква 10% инфлация през декември, тихомълком се теглели милиарди

Над 70% от хората не са излезли да гласоподават. Можеше да има доста устойчиво ръководство сред партиите на смяната, ГЕРБ и Съюз на демократичните сили . Това съобщи някогашният министър председател Бойко Борисов на конференция на младежката организация на ГЕРБ в Арбанаси, оповестяват от "

Когато два пъти поред кажеш, че и в след това пуснеш известие, че надали не не са те разбрали - това беше трик, означи той във връзка

Относно Борисов акцентира, че в края на тази година е щяло да се стигне до Велико Търново. Сега обаче десетилетия автомагистралата нямало да бъде пусната.

Велоалея не могат да създадат за една година, възмути се водачът на ГЕРБ и добави, че е чул за автомагистрала сред Констанца и Истанбул. Чакайте, вие не сте си вързали огромните градове на запад и север, подсети той.
 Финансист: Имаме пик на инфлацията, само че няма да е като при Виденов
Финансист: Имаме пик на инфлацията, само че няма да е като при Виденов

Инфлацията е резултат от цените на тока и питателните артикули...

" Вашите деца ще връщат това, което предизвикват тези хора. Тихомълком, без да се знае защо, всеки понеделник по половин милиард се тегли ", разяснява още Борисов.

Той акцентира, че тези тегления са ги обсъждали неведнъж, тъй като няма човек, който не желае да не са безвъзмездни детските градини, да не се заплаща Данък добавена стойност и налог. По негови думи единствено обществените ограничения, препоръчани през вчерашния ден, са към 15 милиарда лв. . Той уточни, че бюджетът се прави от ръководещите, като главното мерило е да се съблюдава дефицитът.

" Сега ще си затраят, познавам ги добре. Като ги виждам, инфлацията ще отиде към декември към 10%. Милиарди към този момент ги няма. При 15% скок на цените на тока през 2013 година ние давахме оставки, а в този момент няма реакция ", възмути се някогашният министър председател.
 Годишната инфлация скочи до 6% през октомври
Годишната инфлация скочи до 6% през октомври

Олиото и редица други хранителни артикули не престават да нарастват
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР