Над 70 000 лв. - с толкова е завлякъл Спас

...
Над 70 000 лв. - с толкова е завлякъл Спас
Коментари Харесай

Още измами от Спас – взел 70 бона. Имал фирми у нас, в Швейцария


Над 70 000 лева - с толкоз е завлякъл Спас Василев от Кочериново десетки българи единствено през 2012 година Мъжът стана по-известен с подправената си идентичност Александър Николов.

Мъж, който тогава живее в Лондон, и негови другари са завлечени с огромната сума. Грубите им калкулации сочат, че става дума за 70 000 лева " Той ни се показа като притежател на редица български компании, съсобственик в швейцарска компания, работи в британска компания и продава пакети самолетни билет ", споделя мъжът, който пожела да остане неизвестен.

След като част от хората не получават билетите си, мъжът отива във Варна, споделя bTV. Представя му собствен съучастник, който обаче се оказва, че само дели с него общ офис.

" През това време, до момента в който момчето е по свои задания, Спас му открадва печата и стартира да подпечатва подправени бланки на контракти, самолетни билети. Освен това отива във компания " Юзит калърс ", където се показва като съсобственик. Фирмата не ревизира това, че той не е съсобственик на компанията на това момче, и стартира да работи с него, да му издава самолетни билети ", продължава описа си излъганият.

Спас още веднъж изчезва, а полицията бездейства. Мъжът и приятелите му стартират да го търсят сами. Откриват го в хотел в Русе.

" Започнахме да го разпитваме. Призна ни безусловно всичко, че е негова машинация, че е правил нещата съзнателно ".
От " Юзит Калърс " потвърдиха, че през 2012 година са станали жертва на документна машинация, осъществена от Спас Василев.

dnes.bg

Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2017/10/22/oshte-izmami-ot-spas-vzel-70-bona-imal-firmi-u-nas-v-shveicariia.356961

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР