Над 65 любители на спорта от цялата страна взеха участие

...
Над 65 любители на спорта от цялата страна взеха участие
Коментари Харесай

Третото издание на планинското бягане KRETA RUN събра повече от 65 участника

Над 65 фенове на спорта от цялата страна взеха присъединяване в третото издание на планинското тичане KRETA RUN.
Организатори на проявата са Александър Александров, Иван Стоянов и Станислава Цветановазаедно с поддръжката на община Мездра. Проявата се организира в землището на c. Крета.
„ Трасето е по концепция на Николай Ралчов, който живее тук, в Крета, и с помощта на сериозните старания на кмета на селото, съумяваме да проведем Kreta Run за трета поредна година и събитието да бъде толкоз прелестно. “, сподели единият от уредниците. Иван Стоянов
Планинското тичане с дължина 10 километра и денивелация 370 метра предложи на участниците доста страсти. „ Едно ужасно прекарване с невероятни хора в приятна атмосфера и прелестно трасе “, обявиха участниците.
Златослава Чуканова също остана очарована от хубостта на мездренския край: „ Много е красиво, не мога да го опиша. На кого не му харесва природата и то красивата природа – сняг, слънце… всичко беше идеално! “
Участниците бяха разграничени в 5 категории: юноши, мъже от 18 до 39-годишна възраст, дами от 18 до 39-годишна възраст, мъже над 40 години и дами над 40 години.
Първенец при юношите стана Ран Милчев с време 1 час и 25 минути.
При мъжете до 39 години най-бърз се оказа Ивайло Балев с време от 45 минути, втори остана Георги Георгиев с време 53 минути, а трети се подреди Христо Ценов с време 54 минути.
Сред дамите най-бърза се оказа Златослава Чуканова с време от 58 минути След нея, с време 1 час и две минути, се подреди Надежда Дързева, а третото място остана при Елена Тодорова с време 1:03:50
При мъжете ветерани първи финишира Цветко Митов с време 45 минути, втори приключи Милен Тончев с време 52 минути и 5 секунди, а трети се подреди Емилиян Бориков с време от 53 минути.
При дамите над 40-годишна възраст първото място заслужи Гергана Малчева с време от тъкмо един час. Втора - Неда Кленска с време 1:05:20, а на трето място остана Даниела Еленкова с време 1:13:15. Наградният фонд на KRETA RUN бе от домашни сладка, туршии, сланина и алкохолни питиета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР