Над 62 тона нарязан тютюн са задържали митниците и МВР.

...
Над 62 тона нарязан тютюн са задържали митниците и МВР.
Коментари Харесай

Премиерът: Догодина ще увеличим доходите с 10%

Над 62 тона нарязан тютюн са задържали митниците и Министерство на вътрешните работи. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на конференция за резултатите от изследването на празните опаковки от цигари, показващи трендовете и равнищата на противозаконна търговия с цигари за второто тримесечие на 2019 година, съобщи Агенция „ Фокус “.

„ Данните са положителни, работи се интензивно. Ако тези 62 тона тютюн ги превърнете в цигари, можете да сметнете какъв брой ТИР-а са. Колегите от Словакия и Унгария ми изрекоха признателност за работата на техните служби с нашата работа за Борба с проведената престъпност. Две големи банди в Унгария и Словакия са разрушени, сходно на България, където задържахме в Пловдив, с наше ноухау и наши консумативи. Така преди време беше с компактисковете, в случай че си спомняте, като ги притисна страната те отидоха в Черна гора и на други места. Сега, когато видяха че в България няма късмет, започнаха да изнасят фабриките другаде. Но ние продължаваме с нашето съдействие с непознатите служби и най-малко 10-15 фабрика отвън България, които с наши данни, с наша информация на службите до съседите, са разрушени “, добави още Бойко Борисов.

Стотици милиони е резултатът за България от мониторинга на алкохола и горивата в рафинериите,  сподели още министър председателят Бойко Борисов.

„ Имаме с 20% спад на туризма тази година, само че с 10% по-голям доход от алкохол. Сложихме 24-часов непрестанен мониторинг дестилационните колони. Пред всички рафинерии на входовете сме наредили колите на тол и приходите на горивата отидоха незабавно в напълно позитивна посока в бюджета.

Днес сме дали 30 милиона повече за театрите и културата. Стотици милиони е резултатът за бюджета и за българските жители. А продължава да се написа, че държавното управление тотално се провали в разбиването на контрабандата, която преди нас беше доста мощно развита в България.

Тези, които приказват за корупция, може да ги попитате, най-лесният метод да се изкарат пари е от контрабандата на цигарите, които разваляха цялата политическа класа, съдии, прокурори, граничари, митничари и още хиляди знайни и незнайни герои. Политическата воля на Прокуратурата и службите, мисля че даде своя резултат “, добави още министър председателят Бойко Борисов.

Догодина ще увеличим приходите с 10%, съобщи министър председателят Бойко Борисов.

„ Имаме да усилваме приходи. 10% следващата година на всички чиновници. В Пловдив през вчерашния ден видяхте какъв цех се откри за фарове и стопове на коли. Не единствено ги произвеждаме, а и 40 българи ги измислят. Работят и вършат дизайна на тези коли. 200 българи пишат софтуера на всички хибридни коли. Само че желаят Околовръстно, тъй като стотици тирове излизат от фабриките. И на Пловдив би трябвало околовръстно, другояче блокираме града. Трябват 150 милиона. На „ Младост “ в София към този момент багерите копаят. От „ Младост “ до „ Тракия “ продължава Южната дъга, само че и там трябват 150 милиона.

Длъжни сме да го създадем. Влизаме в Плевен - Околовръстното на Плевен, тъй като другояче блокираме града. Завчера дадохме на Търговище - 3000-400 служащи работят там, само че нямат път.

На Костинброд за завода на „ Кока кола “ би трябвало да създадем пътя. Вучич е подготвен съвсем, ние следващата година това време ще сме пуснал Белград-София-Истанбул без светофар.

За да продължи растежа на стопанската система в България ни трябват пари. Завчера започнахме пътя Ботевград-Мездра, където какъв брой хора починаха в произшествия. Обходите на Монтана и на Враца. 4 лентовия път нагоре да върви – ето ви 1 милиард.

Ако отидете на автомагистрала „ Струма “ към този момент влязохме в планината за към Кресна. Работим по тези огромни планове и продължаваме да сме на остатък и имаме над 10 милиарда фискален запас.

Това ли е по този начин нареченият „ цялостен неуспех на държавното управление? “, попита още Бойко Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР