Над 600 зрители проследиха финалите на Коледния турнир по футбол

...
Над 600 зрители проследиха финалите на Коледния турнир по футбол
Коментари Харесай

Над 600 зрители в Арена Петрич за футболен турнир

Над 600 фенове наблюдаваха финалите на Коледния шампионат по футбол в зала „ Арена Петрич”. След оспорван дуел на финала сред тимовете на „ Комиците” Петрич и „ Маска Ленс” Благоевград, крайният резултат приключи при нулево тъждество. В осъществяването на дузпи се постановиха с разлика от един гол благоевградчани. На трето място се класира тим „ Дълбошница”, а на четвърто тим „ Турист”.

Наградите – купи, медали и парични поощрения, връчиха формалните посетители на шампионата: кметът Димитър Бръчков, ръководителят на Общински съвет Георги Тренчев, Кирил Десподов от ЦСКА и Лили Костова – първенец по футбол за дами в Полша. Отборите, които се класираха на трето и четвърто място оповестиха, че ще създадат подаяние своите парични награди. Купа за феърплей на терена, уредниците връчиха на тим „ Мадара”, а премията „ Отбор на публиката” беше за „ Масив атак”. В коледния шампионат по футбол за купата на Община Петрич бяха раздадени и три самостоятелни награди.

Приз „ Най-добър” вратар получи Иван Назъров от тим „ Вега”, а премията връчи националният пазач, родом от град Петрич -Благой Макенджиев. Приз „ Голмайстор на турнира” беше връчен на Петьо Динков от „ Комиците”, който е осъществил 12 точни попадения в шампионата, а наградата „ Най-добър играч” заслужи Денислав Токов от тим „ Турист”. Кметът Димитър Бръчков поздрави участниците в Коледния шампионат по футбол за правилния звук на терена и пожела традицията да се резервира и развива през годините.

В шампионата тази година записаха присъединяване общо 24 тима от град Петрич, селата на община Петрич, от град Сандански и град Благоевград. Зрителите на финала на шампионата имаха опцията да проследят и показателен мач сред детските обединения на ОФК „ Беласица” и ФК „ Хлапетата”.

За положителното въодушевление се погрижиха ученици на Общински детски комплекс, на читалище „ Братя Миладинови -1914” и на Водоснабдителна система „ Сгушена звездица”.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР