Над 600 тома българска и световна литература са събрани в

...
Над 600 тома българска и световна литература са събрани в
Коментари Харесай

Над 600 книги са дарили перничани за един ден

Над 600 тома българска и международна литература са събрани в първия ден от акцията за набиране на книги за иден благотворителен фестивал на книгата в Перник, заяви общинският пресцентър.

Произведенията се събират във Фестивалния център на площад "Кракра ". Инициатор на проявата е фондация "Богданова и Данаилова ". Перничани могат да дарят книги до 31 август.

Събраните творби ще бъдат изложени на ларгото в центъра на Перник от 6 до 13 септември, когато ще се състои благотворителният фестивал. По това време всеки жител ще може да избере книга и да заплати за нея цена, каквато самичък дефинира.

Парите ще се оставят в кутии за дарения. Събраните средства ще бъдат предоставени за лекуване на тежко заболели перничани.

Проявата е под наслов "Заедно в положителното " и се организира взаимно с община Перник, под патронажа на кмета Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в. Тя е част от почналата предходната година взаимна благотворителна акция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР