Над 600 от собствениците на едни от най-гледаните канали в

...
Над 600 от собствениците на едни от най-гледаните канали в
Коментари Харесай

Над 600 YouTube звезди засаждат 20 милиона дървета

Над 600 от притежателите на едни от най-гледаните канали в YouTube сплотяват старания, с цел да ни покажат, че видео платформата надалеч не се лимитира до клипчета с котки и детски реакции.

Преди няколко дни Джими Доналдсън, по-известен като MrBeast, започва най-голямата колаборация в историята на YouTube, приобщавайки голям брой свои сътрудници към една в действителност страхотна идея.

От пролетта на 2020 година до края на 2022 година MrBeast и останалите участници в плана имат намерение да засадят 20 милиона дървета.
 Снимка 449965

Сред хората в свитата на Доналдсън са имена като PewDiePie, Ninja, Маркес Браунли, Marshmello, Jacksepticeye и още стотици огромни имена в YouTube.

Всички те молят към почитателите си да дарят по някой различен $ за идеята в особено основан за задачата уебсайт, като концепцията им е да съберат 20 милиона $ до края на тази година.

Само за няколко дни даренията в уеб страницата към този момент надминават пет милиона $, а доста от инфлуенсърите от #TeamTrees качиха пропагандни видеа в каналите си.

В това видео на самия MrBeast пък виждаме по какъв начин се засаждат първите 300 дървета.

MrBeast и приятелите му си партнират с фондацията Arbor Day, които пък от своя страна са се заели със засаждането на 100 милиона дървета до края на 2022 година
 Колко дървета ще преборят световното стопляне
Колко дървета ще преборят световното стопляне

Ново проучване дава вяра

Би било в действителност готино, в случай че самодейността на ютюбърите се трансформира в световно предизвикателство в обществените медии и не виждаме причина това да не се случи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР