Над 600 места за настаняване от типа нощувка със закуска

...
Над 600 места за настаняване от типа нощувка със закуска
Коментари Харесай

Имате ценни умения? Можете да отседнете в хотел безплатно

Над 600 места за настаняване от вида " нощувка със закуска " и хотели по света са декларирали присъединяване си във второто издание на интернационалната Седмица на бартера, оповестява " Гардиън ". Събитието ще бъде в седмицата 18-24 ноември и планува гратис настаняване, а гостите в подмяна да предложат своите умения и артикули.

Собствениците на хотели и други места за настаняване записват в специфична система техните стремежи за гостите, които ще настанят гратис - те варират от хора с умения на дърводелци през опитни в декорацията и боравенето със обществени медии.

В Седмицата на бартера са се присъединили и места в България като някои от тях показват, че одобряват престоя на бартера през цялата година. Едно от тях търси посетител с умения при обработването на дърво. Хотел в Шри Ланка пък предлага безвъзмезден престой на човек, който е добър в оптимизацията на инструментите за търсене в интернет и т. н.

Инициативата се организира за пръв път през 2018 година световно като продължение на почналата преди 11 години в Италия. Италианската бартер седмица ще бъде на същите дати и в нея вземат участие 900 места за настаняване.

Седмицата на бартера не е единствената самодейност, която предлага гратис настаняване против потребление на уменията на гостите. Платформата Workaway включва 30 хиляди домакини, които биха ви настанили без пари в подмяна на няколко часа труд дневно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР