Над 600 души ще могат да се обучават и преквалифицират

...
Над 600 души ще могат да се обучават и преквалифицират
Коментари Харесай

Откриват обучителен център в Тракия икономическа зона край Пловдив

Над 600 души ще могат да се образоват и преквалифицират годишно в първия по рода си Център за професионално образование, построен за потребностите на съответна бизнес зона - Тракия икономическа зона, Индустриална зона " Раковски " край Пловдив. Там ще се получават съществени познания в няколко области, директно свързани със заводите наоколо- пневматика, електро- пневматика, пневматични задвижвания и датчици в пневматичните системи, вакуум техника, технология и системи, електроника и електротехника, електрически мотори, сложни електрически задвижвания, индустриални контролери.

В стратегиите има още образования по обслужването и проектирането на мехатронни системи със междинна и висока степен на автоматизация, индустриални роботи, основаване на техническа и обслужваща документи и други. Идеята е да се преодолее казусът с квалифицираната работна ръка и да се задоволят условията на производството.
Центърът за професионално образование ТРАКИЯ в Тракия икономическа зона е основан с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия “Иновации и конкурентоспособност ” 2014-2020. Очаква се през днешния ден той да бъде открит от министър- ръководителя Бойко Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР