Над 60 световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във

...
Над 60 световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във
Коментари Харесай

За първи път в България пристигат лектори от Топ световни компании от FACEBOOK, GOOGLE, APPLE, SPACEX И ALIBABA

Над 60 международно приети маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и интернационалните компании, бизнес ангели и представители на капиталови фондове от три континента, ще вземат присъединяване във второто издание, отдадено на високите технологии – Innowave Summit 2018.

В два следващи дни /19 и 20 октомври/ на сцената на Innowave Summit ще се качат някои от цифровите водачи на международни компании. За първи път в България идва мениджърът „ Глобални маркетингови решения “ за Централна и Източна Европа във Фейсбук – Андрю-Уелд Мур; Инвеститор, Консултант и CEO в Aerospace, CryptoTech&Real estate | SpaceX – Марк Албизер; генералният управител продажби в Гугъл – Нанси Немес; съоснователят и член на борда на Siri (Apple) – Норман Уинарски; районният шеф на Alibaba.com /Турция/ – Джунейт Ерполат, както и индивидът назначен персонално от президента Обама за цифровизация на администрацията на Белия дом – Томас Кохран. Те ще показват едни от най-горещите хрумвания, тематики и наличие по отношение на Маркетинг, Електронна търговия, Блокчейн и други.

Innowave Summit – събитието трансформирало Варна в Дигитален хъб на Европа, концентрира вниманието си върху качественото наличие и глобализиране на българския бизнес. Целта на събитието е да сътвори удобна среда за развиване на бизнеса във всички сфери чрез потребление на най-хубавите практики и цифровите технологии, нетуъркинг, проучване на трендовете и сполучлива обмяна на бизнес модели и положителни практики в развиването на сполучливи марки.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР