Над 60 представители на световни интернет брандове ще изнесат лекции

...
Над 60 представители на световни интернет брандове ще изнесат лекции
Коментари Харесай

Представители на световни интернет гиганти ще изнасят бизнес лекции във Варна

Над 60 представители на международни интернет марки ще изнесат лекции и ще споделят своя опит по време на идната високотехнологична конференция за дигитализацията на бизнеса и публичния бранш "Innowave Summit 2018 ", която ще се организира на 19 и 20 октомври във Варна. Съорганизатори на събитието са Сдружението с нестопанска цел в социална изгода "Български Бизнес Форуми " /ББФ/ и община Варна, с поддръжката на министерството на стопанската система на България и Европейската стартъп мрежа. По думите на кмета на крайморския град Иван Портних присъединяване си в конференцията е удостоверил и българският еврокомисар Мария Габриел.

"Innowave Summit 2018 " ще показа нововъведения в областта на блокчейн технологиите, интернет на нещата, виртуалната действителност, изкуствения разсъдък, нано технологиите, финансовите технологии, цифровото опазване на здравето, старт-ъпите, маркетинга, продажбите, електронната търговия, уточни Димитър Василев от ББФ. По думите му конференцията ще събере над 2 хиляди души от целия свят. Василев уточни, че задачата на събитието е на първо място да бъде основана удобна среда за развиване на бизнеса в областта на цифровите технологии, да се видят трендовете, както и да се обменят сполучливи бизнес модели и развиване на марки.

Конференцията може да бъде от особена изгода за българските дребни и междинни компании, добави Николай Петканов от ББФ. Той напомни, че броят им у нас надвишава 380 хиляди, само че над 60 % въобще не участват в интернет пространството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР