Над 60 младежи от Лятната стажантска програма на VIVACOM взеха

...
Над 60 младежи от Лятната стажантска програма на VIVACOM взеха
Коментари Харесай

Стажантите на VIVACOM взеха участие в доброволческа акция, посветена на децата

Над 60 младежи от Лятната стажантска стратегия на VIVACOM взеха присъединяване в специфична доброволческа акция, целяща да усъвършенства изискванията за отдих и игри на децата. Тя се организира в град София, в региона на община „ Оборище “, с помощта и съдействието на общината.
Стажантите освежиха три детски площадки - „ Джунгла “, „ Хълмчето “ и тази на улица „ Земен “ №3 и прилежащите към тях общи елементи. Те почистиха и пребоядисаха оборудванията за игра, оградите и пейките.
За 16-та поредна година, VIVACOM организира лятна стажантска стратегия, която има за цел да притегли, развие и приобщи младежите към корпоративната среда. Една от самодейностите на тази стратегия е и доброволческата акция, част от политиката за корпоративна обществена отговорност на компанията. Така с изключение на с на практика професионален опит, който натрупат, студентите получават възприятие за отговорност към обществото и предпочитание да способстват персонално за реализирането на значими дела.
Тази година стажантската стратегия протича под мотото „ VIVAGAME Открий своето място! “. В нея се образоват близо 70 стажанти от съвсем всички дирекции на компанията, в продължение на три месеца. Всеки от тях има самостоятелен наставник, който го вкарва и подкрепя в действителната работна среда. Стажантите получават на практика умения в определената от тях сфера, получават разнообразни професионални образования, а след края на програмата над 40% от тях имат опция да продължат своето развиване в компанията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР