Над 60 деца от летните занимални в Шумен ще се

...
Над 60 деца от летните занимални в Шумен ще се
Коментари Харесай

Деца ще се включат в урок по горска педагогика

Над 60 деца от летните занимални в Шумен ще се включат в урок по горска педагогика, обвързван с заплахата от л етните пожари. Това оповестиха от Североизточното държавно дружество. Занятието се провежда по концепция на управлението на Североизточното държавно дружество. В урока, който ще продължи два часа, ще вземат участие и специалисти от Политическа партия „ Шуменско плато “, които ще покажат на децата, че огънят може да бъде и потребен. В проявата ще се включат и чиновници на РДПБЗН.
Всички деца ще преминат през три центъра, като в единият ще могат да изгасят сами разпален от тях огън с гръбни пръскачки и противопожарния автомобил на ДГС-Шумен. Горските ще има опишат и за един от най-големите пожари за последните години – този в Благово, при който изгоряха над 70 декара смесена гора. Във вторият пункт, квалифициран от специалистите на Политическа партия „ Шуменско плато “, малчуганите ще се учат по какъв начин да си възпламенят огън в гората, с цел да си подготвят храна.
В третият център чиновници на пожарната в Шумен ще покажат на децата един от колите, с които работят и ще им обяснят какво би трябвало да създадем, с цел да опазим горите от пожари. Урокът ще се организира на 24 юли, от 10.00 часа, на заслоните до ИАР „ Шуменска цитадела “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР