Над 6,5 млн. евро за 4 години изкараха двама гърци,

...
Над 6,5 млн. евро за 4 години изкараха двама гърци,
Коментари Харесай

Гърци изкарали 6.5 млн. евро от нелегална кабеларка в Петрич

Над 6,5 млн. евро за 4 години изкараха двама гърци, въртейки незаконна телевизия от офис в Петрич. Групировката им предложила услугите си у нас, Гърция, Италия, Холандия, Франция и Германия, оповестява " 24 часа ".

Двамата приятели имали и 2 счетоводни къщи, също ситуиарани в Петрич. Започнало следствие, което обединило няколко страни. Било следено и координирано от Евроджъст. Тя била еднновременна, а сътрудник у нас бил отдел " Киберпрестъпност " в ГДБОП. Били са спрени над 200 сървъра. Разследващите блъснали и парите на групата, като спрели над 150 PayPal акаунта, на които пиратите получавали заплащанията от таксите. От 2015 година, когато почнали, до момента са натрупали над 6,5 млн. евро.

Гърците предложили услуги за заплащане за гледане, сходни на предлаганите от Sky Italia, Mediaset Premium, Netflix, Dazon и Infinity в разнообразни страни членки и други страни. Те се сдобили с последния програмен продукт за сходно лъчение и даже непрекъснато го обновявали. Пуснали и няколко станции за препредаване със специфични сървъри, с цел да се деактивира разшифроването на истинските стратегии и да се генерира противозаконния IPTV сигнал в нарушаване на Закона за интелектуалната благосъстоятелност.

Групата предложила доста необятен азбучник откъм наличие, имало и алтернатива за прибавяне при поискване на доста ниска цена. Незаконните облаги след това са прехвърляни в задгранични банкови сметки.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР