Над 550 деца и родители от цяла Европа ще събере

...
Над 550 деца и родители от цяла Европа ще събере
Коментари Харесай

Най-голямото онлайн парти за бебета и родители в света

Над 550 деца и родители от цяла Европа ще събере " дружно " на безвъзмездни уроци в три поредни
петъка KindyROO България.
" Решихме да организираме безвъзмездни уроци за родителите в нашата стратегия, тъй като сме виновни и сме принудени да останем у дома в устрема си да спрем разпространяването на ковид COVID-19. Децата са любов и тяхното развиване се случва всеки ден. То не трябва да стопира даже в изискванията на карантина. Правим тази комплицирана организация, тъй като считаме, че положителните хрумвания би трябвало да се споделят, тъй като сме положителни и имаме вяра, че нито момент от детското развиване не трябва да се пропуща ", сподели Мая Василева, създател на KindyROO България.
За задачата експертите по ранно детско развиване и невромоторика на KindyROO България ще облекат науката в игра и посредством усмивки ще покажат какво е значимо да вършат родителите вкъщи, с цел да отгледат здрави, дейни и чудесно развити бебета.
Срещите ще се осъществят посредством огромна платформа за онлайн конференции. Тестовете, направени през днешния ден, събраха над 100 души от разнообразни градове на България и Европа, жадни да научат повече за вярното развиване на своите деца. Системата за ранно детско развиване KindyROO се радва на огромна известност по целия свят, защото оказва помощ на децата от 6 седмици до 7 години да развият мозъка и тялото си посредством научнообоснован комплекс от двигателни, сензорни, езикови и психични действия.
KindyROO е основана в Австралия през 1982 година от Маргарет Сасе, майка на пет деца и експерт по ранно детско развиване. KindyROO участва в доста страни по света, като в последните години развиването на мрежата от детски центрове в Европа се дължи на неуморните старания на варненката Мая Василева, живяла през последните 20 години във Англия и Австралия.
Системата предизвиква естественото и здравословно израстване на бебетата и децата до 7 години. За да подсигурява актуалността на програмата, екипът следи и внедрява последните новости от редица области като педиатрия, педагогика, логика на психиката и неврология.
Научно потвърдено е, че има директна връзка сред стимулирането на двигателната система и развиването на сетивата, които децата получават още с раждането си, и способността им да се оправят добре в учебно заведение. 80% от мозъка се развива през първите 3 години. Правилните стимулации по време на този интервал, подкрепят развиването на детето, а неналичието им може да докара до проблеми с действие на екзекутивните функционалности: внимание, памет, централизация Програмата обгръща поредност от класове за бебета от шест седмици до деца на седем години и е съобразена със характерните потребности на всяка възраст.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР