Над 5000 участници от 52 страни се включват в Маратон

...
Над 5000 участници от 52 страни се включват в Маратон
Коментари Харесай

Над 5 хил. участници от 52 страни се включват в „Маратон София 2019”

Над 5000 участници от 52 страни се включват в „ Маратон София 2019 ”. Провеждането на спортното събитие ще затрудни придвижването на коли в столицата и ще докара до смяна на маршрутите на градския превоз.

Стартът на маратона беше даден в 9.30 минути на площад " Александър Батенберг ". Даниел Дуков - шеф на спортното събитие, изясни:

" Ще отидат маратонците до Лъвов мост, ще се върнат през централната част на София, Съдебната палата, ул. " Алабин ", ул. " Гурко ", ул. " Раковски ", бул. " Дондуков ", бул. " Васил Левски " и оттова се насочват към изхода на София, в източната част по бул. " Владимир Вазов ". Единствено нашите съграждани от кв. " Левски " Г ще бъдат леко наранени от прекъсването на придвижването, в центъра на София имат опция метро. Движението ще бъде затворено сутринта в 7.30 ч. и ще бъде отворено поетапно до 14 ч., приказвам за източната част и това е бул. " Владимир Вазов " и бул. " Ботевградско шосе ". Всички тези, които живеят в този квартал, ние сме намерили опция, там има една дребна уличка, която се минава под бул. " Владимир Вазов ", и могат да имат достъп до центъра с коли.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР