Над 5000 млади симпатизанти на ДПС се събраха на плажа

...
Над 5000 млади симпатизанти на ДПС се събраха на плажа
Коментари Харесай

Симпатизант на ДПС: Заради Пеевски децата ми са здрави

Над 5000 млади симпатизанти на Движение за права и свободи се събраха на плажа „ Росенец “ тази заран. Това са хора с идея, които са имали досег до водача на Движението Ахмед Доган. Това са хора, които през годините са получили обучение и са били подкрепени от политическото управлението на Движение за права и свободи, съобщи в ефира на Българска национална телевизия евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк.

Сред последователите е и млад мъж с тениска с лика на депутата Делян Пеевски. Пред камерите той изясни, че е там за поддръжка, тъй като Пеевски е оказал помощ за лекуване на двете му деца, който към този момент са здрави, написа " Монитор ".

Привържениците на Движение за права и свободи са сметнали за морално ангажиращо да дойдат в региона на парк „ Росенец “ и да поддържат водача си доктор Ахмед Доган, изясни още Кючюк. „ Не би трябвало да забравяме какво успяхме да реализираме през последните 30 години. Уникален етнически модел, проектант на който е тъкмо Ахмед Доган. Имахме опция да отбележим 25 години от събитията в Сребърница.

Нещо, което се случи на Западните Балкани, не се случи в България, с помощта на този етнически модел. Това ни трасира пътя към НАТО и Европейски Съюз “, сподели Кючюк. Евродепутатът от Движение за права и свободи беше запитан кой би трябвало да бъде защитаван от НСО. „ Това е от компетенциите на службата, би трябвало да оставим всичко в ръцете на способените органи, политиците да не бъдат съдници. Политиците не би трябвало да бъдат узурпатори на правото – нещо, които виждаме през последните дни ". По думите му всички последователи на Движение за права и свободи обичат родината си и желаят България да просперира в Европейски Съюз.

„ Нашата фантазия е да живеем в свободна и равноправна страна, която всеки ден да работи за благосъстоянието на българските жители, да го прави компететно с причини ", сподели още Кючюк.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР