Над 500 сигнала повече от обичайното са подадени от 2021

...
Над 500 сигнала повече от обичайното са подадени от 2021
Коментари Харесай

САЩ разследват стотици нови случаи на НЛО

Над 500 сигнала повече от нормалното са подадени от 2021 година
Обектите имат необикновени летателни характерности и възможности 

Повечето сигнали са подадени от водачи от Военновъздушни сили и Военноморски сили

Агенциите за национална сигурност на Съединени американски щати са в развой на следене на стотици нови отчети за НЛО, в това число доста, които наподобява правят маневри, които са доста напреднали, заяви електронно издание на „ Политико “ в четвъртък, базирайки се на публична информация.

Общо 510 случая на „ неидентифицирани въздушни феномена “, следени в предпазено въздушно пространство или покрай чувствителни уреди, са събрани към август предходната година, съгласно отчета до Конгреса от шефа на Националното разузнаване на Съединени американски щати.

От тях 366 са били включени в наблюденията след публикуването на предварителна оценка през 2021 година — нарастване, дължащо се по-добро схващане на заканите за разузнаването и сигурността, които явленията могат да съставляват, се споделя в отчета на американската Национална разследваща работа.



„ Не сме видели нищо, което би... ни предиздвикало да имаме вяра, че някой от обектите, които видяхме, е с извънземен генезис “, сподели пред кореспонденти на брифинг Роналд Мултри, заместник-министър на защитата по разузнаването и сигурността. 

Повече от половината от тези нови наблюдения – болшинството от които идват от водачи от военноморските и военновъздушните сили на Съединени американски щати – демонстрират „ незабележителни характерности “, съгласно отчета: 26 са характеризирани като дронове; 163 са били обозначени като балони или „ сходни на балони формирания “; а шест са били разказани като „ скупчване на фактори “.

Въпреки това остават 171 други наблюдения, някои от които „ наподобява са показали необикновени летателни характерности или благоприятни условия за осъществяване “, се споделя в отчета. Малко други детайлности бяха предоставени за тези неидентифицирани обекти, макар че отчетът означи, че нито един американски аероплан в никакъв случай не се е сблъсквал с НЛО и наблюдението им до момента не е предизвикало неподходящи последствия за здравето.

Докладът от 12 страници не прецизира по кое време е станало всяко от наблюденията, и е некласифицирано обобщение на секретна версия, която е била предоставена на Конгреса по настояванията, признати в Закон за достъп до информация за националната защита.

Това е последната част от разрастващата се акция на Конгреса през последните години, с цел да принуди военните и шпионските организации да одобряват наблюденията по-сериозно и да координират по-добре напъните си за проучването им като евентуална опасност за националната сигурност. Законодателите също желаят организациите да бъдат по-предпазливи с информация, която не е била споделена с надзорните комисии.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР