Над 500 гости се включиха в „Годишната конференция за онлайн

...
Над 500 гости се включиха в „Годишната конференция за онлайн
Коментари Харесай

Три стартъпа ще представят България на Световната купа в Сан Франциско, наградата е 1 млн долара

Над 500 посетители се включиха в „ Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv & Expo 2021 “, която се продведе в Пловдив. Те имаха опцията да научат потребни препоръки от 52 експерти за това, по какъв начин да нареждат своите артикули и/или услуги вярно в цифровото пространство, и надлежно по какъв начин да основават повече добавена стойност за своите клиенти.

Втората вечер на конференцията Международен панаир Пловдив беше хазаин на StartUP World Cup България, която е част от международния тур и главен квалификационен кръг на StartUP World Cup, провеждащ се всяка година в Сан Франциско, Съединени американски щати. Основната задача на тази купа е да подкрепя развиването и растежа на иновационните и софтуерни екосистеми в райони по цялата планета.

Трима от десетте финалисти се бориха за правото да показват България Сан Франциско, като на трето място се класира Wasteful – стартъп, който преобразува боклуци в строителни материали, които са издръжливи и имат удивителни функционални и образни свойства. Второто място пък се отреди на DiFold, чиято съществена задача е да внедри технология за сгъваем дизайн за основаване на всички типове сгъваеми контейнери за многократна приложимост за всекидневно извършване на покупки без боклуци.

Големият победител на Startup World Cup България е Office RnD, който съумя да впечатли журито с новаторския си план по какъв начин да се ръководи дейно и ефикасно работното пространство на бъдещето, което е гъвкаво и хибридно.

Финалът през 2022 година ще се организира на 30 септември в Marriott Marquis, Сан Франциско, Калифорния, където Office RnD ще съставлява България и ще се бори за паричната премия от 1 милион щатски $.

Организатор на събитието е Фондация “Digital4”, която съществена цел е развиване и разпространение на цифровите технологии в България и чужбина.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР