Над 500 дигитални номади от 40 държави се включиха в

...
Коментари Харесай

Дигитални номади от цял свят се събраха в Банско


Над 500 цифрови номади от 40 страни се включиха в „ Банско Номад Фест ”
(снимка: Банско Номад Фест)

Тази седмица стартира „ Банско Номад Фест ” 2022 – събитие в планинския курорт с присъединяване на над 500 цифрови номади от целия свят, оповестиха уредниците от споделеното работно пространство Coworking Bansko.

Банско Номад Фест ще продължи до 3 юли, като в този интервал курортът ще се трансформира в място за лекции, обмяна на опит за цифровия метод на живот, както и игрална площадка за разнообразни интензивности.

Какво включва програмата

Дневната стратегия включва лекции от над 80 експерти от целия свят, които ще приказват по тематики като основаване на онлайн бизнес, вложение за цифрови номади, работливост и други

Организаторите са планували партньорства с локални заведения за хранене и разнообразни интензивности във и към Банско, в това число рафтинг, преходи в планината, конна езда, разходка с колело, посещаване на Парка за танцуващи мечки в Белица, дегустация на вино, пейнтбол, АТВ премеждие, куиз за пътешественици и други

Дестинация за отдалечена работа

Целта на „ Банско Номад Фест ” е да покаже планинския курорт като дестинация за отдалечена работа с голям брой благоприятни условия за превозване на времето и пълностоен метод на живот през всички сезони.

Банско Номад Фест се провежда за трета поредна година. Много от участниците ще останат в Банско за няколко седмици и месеци, с цел да се срещнат по-отблизо с планинския метод на живот.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР