Над 50 вида канарчета показва изложба, която може да се

...
Над 50 вида канарчета показва изложба, която може да се
Коментари Харесай

Канарчета от целия свят на среща в Пловдив

Над 50 типа канарчета демонстрира галерия, която може да се види в Международен панаир Пловдив през днешния ден и на следващия ден. Своите питомци демонстрират повече от 30 участници от Пловдив, София, Варна, Бургас и други градове. Проявата е единствената от този мащаб в България за годината, настояват уредниците от клуб " Пълдин занимание ".

Международно жури прави оценка качествата на 350 екземпляра цветни и фигурни канари. Сред тях са както птици, обагрени в ярки нюанси на оранжевото и жълтото, по този начин и сиво-кафяви като врабчета, с разнообразни форми на телата. Красивите пернати притеглят хиляди гости, а най-вече им се радват децата, съобщи БГНЕС.

Освен Националната галерия на цветни и фигурни канарчета, на 21 октомври започнаха и Международните киноложки изложения с финали за Световната киноложка купа 2017. Елитни представители на близо 40 породи се конкурират за купите в влиятелното съревнование, проведено от Българския републикански киноложки съюз, Световният киноложко-ловен състезателен алианс и Международен панаир Пловдив. Първи на кръга излязоха участниците в състезанието " Дете и куче ", който е част от развлекателната стратегия. Тя включва още демонстрации по аджилити, смирение и фризби-фристайл, както и занимателни състезания за най-хубава развъдна двойка, най-хубав разплодник, млад хендлер и най-лакомо куче. Те може да се видят и в неделя, когато е ред на Националната киноложка галерия за купата на клуб " Любители на кучето " -Пловдив.

През двата дни се дават оценки за породност на домашни любимци. Изложбите на канари и кучета са част от Дните на заниманието и здравето, които започнаха на 18 октомври. Многобройна аудитория събират също профилираната галерия за градинарство " Цветна есен " и Панаирът на колекционерите " Булколекто ". Четирите изложби не престават и в неделя, 22 октомври.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР