Над 50 тежкотоварни автомобили блокираха малко след 11. 00 часа

...
Над 50 тежкотоварни автомобили блокираха малко след 11. 00 часа
Коментари Харесай

Над 50 тежкотоварни автомобили блокираха граничния пункт Кулата днес /Снимки/

Над 50 тежкотоварни коли блокираха малко след 11. 00 часа през днешния ден Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата, в символ на митинг против неналичието на държавни ограничения за преодоляване на икономическата рецесия, високите цени на горивата, понижаване на акциза и унищожаване на биодобавката, както и отсрочване на плануваното разширение на тол системата.

От сектора са безапелационни, че митингите им няма да спрат, до момента в който не се вземат незабавни ограничения, не се понижат цените, които на този стадий обричат голям брой транспортни и превозвачески компании на безспорен банкрут Обединеният транспортен отрасъл организира ефикасни протестни дейности в цялата страната -София, Пловдив, Бургас, Русе, Видин, Благоевград, Кулата, Калотина и Свиленград. Протестът стартира в 08. 00 часа и ще приключи в 22. 00 часа, същите дейности ще бъдат подхванати и на следващия ден.
Благоевградски превозвачи се включиха в днешния народен митинг.

Движението по основен път Е-79 в региона на Благоевград е затрудненото, оповестиха от полицията. От Министерство на вътрешните работи припомнят, че водачите могат да употребяват следния обходен маршрут: гр. Благоевград – с. Железница, – гр. Симитли – пътен възел при с. Черниче и назад.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР